Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Topul activitatilor de iarna in Oradea

646x404

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar noi am facut rost de toate informatiile pentru ca voi sa stiti exact ce, unde si cand urmeaza sa se petreaca in orasul Oradea.

Mai jos vom face o lista a lucrurilor pe care nu trebuie sa le ratezi in orasul Oradea.

Oradea trece in straie de sarbatatoare!Orasul a fost deja impodobit cu falnicul brad din Piata Unirii.Municipalitatea a ales anul acesta sa foloseasca un brad ecologic, urmand exemplul marilor capitale europene.
Apreciem aceasta initiativa,doar suntem ecologisti, nu? :)
Luminile traditionale de Craciun se vor aprinde in data de 30 Noiembrie, tot in Piata Unirii, centrul  activitatilor de iarna, in acest an.

Nu poti sa ratezi concertul special de la sala Teatrului Regina Maria, din 2 Decembrie, organizat cu ocazie zilei Nationale a Romaniei.Vor urca pe scena mari artisti ai muzicii populare alaturi de ansambluri folclorice, care va vor incanta cu frumusetea dansurilor traditionale romanesti.

Vino la targul de Mos Nicolae, in perioada 01.12-06.12, si cumpara nuieluse simpatice pentru cunostintele mai putin cuminti.Vor intelege mesajul dar se vor bucura tare mult de nuielusele multicolore.

Targul de Craciun vine in intampinarea vizitatorilor cu o multime de activitati care mai de care mai interesanta si cu iz de sarbatoare.Acesta va cuprinde de toate, de la activitati practice pentru Craciun pana la casutele de lemn, pline de potentiale cadouri pentru cei dragi.Ne vedem acolo la un vin fiert, pentru ca va fi si asa ceva :)

Iti place sa patinezi? In centrul orasului Oradea, municipalitatea pune la dispozitie celor care se dau in vant dupa sporturile de iarna, un patinoar, chiar in mijlocul Pietii Unirii.

Nicio sarbatoare fara muzica buna! Scena din Piata Unirii va fi gazda unor concerte extraordinare ale celor mai populari artisti ai momentului printre care se numara Andra, Paula Seling, Proconsul si multi altii.

Oradea are un program deosebit si o multime de activitati de top pe care nu trebuie sa le ratati.

Comments

comments

This entry was posted in Oradea and tagged , . Bookmark the permalink.