Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Rent a car Aeroport Oradea

Desi nu este unul dintre cele mai populare destinatii turistice din Transilvania, Oradea este un oras de o frumusete aparte. Cei care aterizeaza aici, pot beneficia de serviciile noastre de rent a car aeroport Oradea

Este unul dintre cele mai bogate orase din tara, care combina amplasamentul propice unei vieti economice sanatoase cu o mostenira culturala ce provine atat de la cultura romana cat si de la cea maghiara.

Fie ca vizitati Oradea in scopuri de afaceri, fie ca veniti aici ca turist sau pentru tratament la Baile Felix serviciile noastre de inchirieri auto Oradea va stau la dispozitie cu o gama foarte larga de masini. Flota disponibila de la biroul nostru din Oradea este configurata astfel incat sa poata satisfaca cati mai multi potentiali clienti.

Avantaje legate de utilizarea serviciilor noastre sunt mai multe, dar unul este special legat de aeroportul Oradea. Daca inchiriati o masina de la noi, puteti sa o ridicati de la aeroport la ce ora si data doriti. Acest lucru nu este doar convenabil, dar in acelasi timp va ajuta sa pierdeti cat mai putin timp intre coboratul din avion si momentul in care ajungeti la destinatie.

Trebuie sa mentionam totusi ca daca ora si data sunt in afara orelor noastre normale de program, acest serviciu va costa putin in plus.

Masinile pe care le punem la dispozitia dumneavoastra, variaza in dimensiuni, precum si alte caracteristici, din nou, datorita incercarii noastre de a satisface cati mai multi clienti, oferim o gama larga de masini pentru inchiriat. Daca aveti nevoie de o masinia mica sau medie, veti gasi cu siguranta mai multe modele din care sa alegeti, dar si daca aveti nevoie de o masina cu sapte sau noua locuri – daca va aflati intr-un grup mai mare de calatori – veti gasi cel putin un model la noi.

Cititi-ne in detaliu website-ul pentru a afla mai multe detalii despre flota noastra, termenii si conditiile noastre, precum si posibiltiatea de a inchiria o masina cu ajutorul formularului nostru online. Cand veti afla despre toate avantajele serviciilor noastre de inchiriat masini Oradea, nu aveti de ce ezita.

Comments

comments

This entry was posted in Bihor and tagged , , , . Bookmark the permalink.